برنامه‌های ویژه شهرداری مشهد برای ولادت حضرت علی(ع) تبریک متفاوت روز پدر توسط شورای اسلامی شهر مشهد مقدس درباره تاریخچه یکی از باغ‌های مشهور شهر با قدمت دوره صفوی | «عشرت‌آباد»، تحفه سبز مشهد امضای تفاهمنامه علمی میان شهرداری مشهد و دانشگاه حکیم سبزواری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: همت دوره ششم مدیریت شهری برای ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی سرویس دهی رایگان قطار شهری مشهد در روز ولادت امام علی (ع) و روز پدر (۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۳) شهردار مشهد: اتوبوس های جدید در مسیرهای پرتردد شهر جانمایی شوند+ویدئو پلمب مرکز لیرز غیرمجاز و یک کافه بازی متخلف در مشهد (۲۴ دی ۱۴۰۳) سهم ۴۰ درصدی حمل‌ونقل عمومی از سفر‌های درون شهری در مشهد | ۱۵ درصد سفر‌های روزانه مشهد با اتوبوس انجام می‌شود شهروند خبرنگار | گلایه شهروند از وانت های فروش میوه در کنار جاده کلات برگزاری نخستین نشست شورای عالی اندیشه‌ورز مدیریت شهری مشهد | بهره‌گیری از نظرات نخبگان و مدیران باسابقه شهری + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی مشهد: به نگاه‌های نقادانه برای اتخاذ تصمیمات بهتر در اداره شهر نیازمندیم صرفه‌جویی میلیاردی با بومی‌سازی قطعات مترو توسط مهندسان مشهدی کاشت یک میلیارد درخت در کشور به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی(ع) رئیس شورای اسلامی مشهد مقدس: بیش از ۵۰۰ خدمت توسط مدیریت شهری مشهد به مردم ارائه می‌شود مترو، نیازمند نگاه ویژه دولت در تأمین منابع مالی و قطعات یدکی برای قطار‌ها تقویت ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد در محور توس با ۱۸ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس جدید توزیع روزانه ۵۰۰ هزار لیتر آب شرب در روستاهای خراسان رضوی ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۴ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بهره برداری از اورژانس بیمارستان ۵۴۰‌تختخوابی مشهد، فروردین ۱۴۰۳ | منطقه شرق مشهد فاقد بیمارستان است

  • کد خبر: ۱۹۸۴۲۱
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۶
بهره برداری از اورژانس بیمارستان ۵۴۰‌تختخوابی مشهد، فروردین ۱۴۰۳ | منطقه شرق مشهد فاقد بیمارستان است
بعد از دهه فجر و پایان امسال، اکنون مسئولان فروردین سال آینده را موعد بهره برداری از اورژانس بیمارستان ۵۴۰‌تختخوابی مشهد اعلام کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، آبان‌ماه سال‌۱۴۰۰ بود که پس از پنج سال پاسکاری بین مسئولان، سرانجام عملیات اجرایی ساخت بیمارستانی ۵۴۰‌تختخوابی در شهرک شهید رجایی مشهد آغاز شد تا با تکمیل آن پس از چهار سال از زمان کلنگ‌زنی، به یکی از مطالبات جدی بخشی از حاشیه‌نشینان این شهر پاسخ داده شود. بیمارستان حاشیه شهر مشهد بر‌اساس آنچه در روز کلنگ‌زنی آن اعلام شد، قرار است حدود ۶۰‌هزار مترمربع مساحت داشته باشد و در هشت بلوک هشت‌طبقه و یک بلوک پنج‌طبقه طراحی و ساخته شود.

وسعت این پروژه سبب شد بهره‌برداری از آن به‌صورت فاز‌به‌فاز در دستور‌کار قرار گیرد. در‌همین‌راستا، مردادماه امسال بود که محسن داوری، فرماندار مشهد، در دیدار مردمی با اهالی محله الزهرا (س) و مهرآباد مشهد از برنامه‌ریزی‌ها برای بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان ۵۴۰‌تختخوابی تا دهه فجر امسال خبر داد. داوری البته در گفت‌وگوی اخیر خود با خبرنگار شهرآرا زمان بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان را تا پایان امسال و بهره‌برداری از کل بیمارستان را ظرف سه سال آینده اعلام کرده است.

با‌این‌حال خبرگزاری ایرنا دیروز خبری به نقل از معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد منتشر کرد که در آن علیرضا مسلم زمان افتتاح فاز اول این بیمارستان را فروردین سال آینده و میزان پیشرفت فیزیکی اورژانس را ۶۰‌درصد اعلام کرده است.

مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم‌پزشکی نیز در گفتگو با خبرنگار شهرآرا در‌این باره گفت: با‌توجه‌به نیاز منطقه و با تأکیدات استاندار محترم خراسان‌رضوی بر لزوم تسریع در بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان، دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد تصمیم به سرعت بخشیدن به بهره‌برداری اورژانس بیمارستان پیامبر‌اعظم (ص) در طبقه همکف گرفته است.

علی رحیمی درباره زیربنای اورژانس و اعتبار لازم برای بهره‌برداری از آن بیان کرد: این اورژانس با زیربنای ۳ هزارو ۲۵۰ مترمربع، برای به بهره‌برداری رسیدن به اعتباری هفتادمیلیارد‌تومانی نیازمند است که امیدواریم با تأمین اعتبار به‌موقع آن، این اورژانس که در آن خدمات سرپایی بیمارستانی ارائه خواهد شد، در فاز اول به بهره‌برداری برسد.

او با اشاره به اینکه زمین این طرح را آستان‌قدس‌رضوی با پیگیری استانداری خراسان‌رضوی تأمین کرده است، افزود: اکنون منطقه شرق مشهد فاقد بیمارستان است و ساخت این بیمارستان موجب افزایش دسترسی مردم ساکن در مناطق کم‌برخوردار به مراکز درمانی خواهد شد.

مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم‌پزشکی درباره امکانات این بیمارستان گفت: این بیمارستان هفت طبقه، به عنوان یک بیمارستان جنرال، به همه گروه‌های بیماران با تخصص‌های لازم، خدمات ارائه خواهد کرد، در‌عین‌حال خدمات ویژه‌ای در حوزه زنان و طب اورژانس نیز برای این بیمارستان پیش‌بینی شده است.

رحیمی در پاسخ به جزئیات اعتبار‌های اختصاص‌یافته به این بیمارستان بیان کرد: برای ساخت یک بیمارستان به‌طور متوسط برای هر تخت ۴.۵‌میلیارد تومان اعتبار نیاز است که با‌توجه‌به این موضوع و پیشرفت ۱۵‌درصدی این پروژه تاکنون، تا پایان این پروژه، به تأمین اعتبار ۲ هزارو ۲۰۰‌میلیارد‌تومانی نیاز است و امیدواریم با تأمین به‌موقع اعتبار مورد‌نیاز آن، عملیات اجرایی در سال‌۱۴۰۴ به پایان برسد.
وی در ادامه افزود: همچنین قطعه زمینی به ابعاد دو هکتار در ضلع شرقی پروژه برای ساخت پارکینگ و فضا‌های جانبی بیمارستان مورد نیاز است که قول مساعدت آن از سوی استاندار داده شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->